Întrebări frecvente (FAQ)

Priorizăm furnizarea unei experiențe de utilizare fără efort, reflectând simplitatea platformelor populare de socializare. Instrumentele noastre pentru obținerea de urmăritori sunt proiectate având în vedere ușurința în utilizare. Cu toate acestea, interfața noastră prietenoasă pentru utilizator este doar unul dintre multele motive pentru a alege serviciile noastre. Iată de ce ne evidențiem: Securitatea Dvs. Contează: Nu solicităm niciodată informații sensibile precum parolele. Serviciile noastre oferă un mediu sigur, asigurând că nu există riscuri de hacking sau activități ilegale. Măsuri Avansate de Securitate: Siguranța este prioritară. Sistemele noastre funcționează în conformitate cu protocoale stricte de securitate, asigurând că toate datele sunt criptate și protejate. Suport Disponibil Întotdeauna: Suntem aici pentru tine 24/7. Indiferent dacă întâmpinați probleme sau aveți nevoie de asistență, echipa noastră de suport este disponibilă să vă ajute în orice moment. Prețuri Accesibile: Oferim prețuri competitive fără a compromite calitatea. Serviciile noastre sunt prietenoase cu bugetul și adaptate nevoilor dvs. Alegeți-ne pentru o experiență fără probleme și sigură în creșterea prezenței dvs. pe rețelele de socializare.

Absolut, este sigur să cumpărați like-uri și urmăritori de la noi. Priorizăm furnizarea de conturi reale și active pentru a asigura siguranța și securitatea profilurilor dvs. de social media.

În mod obișnuit, veți începe să primiți like-uri și urmăritori în termen de 24 până la 48 de ore de la achiziție, cu posibilitatea ca comenzile mai mari să dureze puțin mai mult. Pentru comenzile mai mari, puteți fi sigur că le vom livra treptat în fiecare zi până la finalizare.

Instagram, TikTok și Facebook restricționează accesul la profilurile ascunse, limitând vizibilitatea doar la utilizatorii permisi. Prin urmare, avem nevoie de acces temporar pentru a asigura livrarea fără probleme a serviciilor noastre. Stați liniștit, puteți reveni la statutul ascuns al contului după aceea, menținând setările dvs. de confidențialitate dorite.

Atunci când investiți în serviciile noastre, puteți fi sigur că veți primi urmăritori țintiți, autentici și angajați care îți vor îmbunătăți vizibilitatea și vor asigura rentabilitatea investiției tale. Luați în considerare că suntem destinația principală pentru achiziționarea urmăritorilor de pe Instagram/TikTok/Facebook.

Puteți să intrați ușor în contact cu echipa noastră de suport pentru clienți 24/7. Pur și simplu, contactați-ne prin e-mail sau prin formularul de contact de pe pagina noastră de contact de pe site-ul nostru. Suntem aici să vă ajutăm cu orice întrebări sau nelămuriri pe care le puteți avea în legătură cu comanda dvs.

Deși ne străduim să oferim servicii excepționale, rambursările nu sunt o politică standard. Dacă comanda dvs. nu a început în termen de 5 zile lucrătoare sau pentru motive specifice, vă rugăm să ne contactați pentru a discuta despre preocupările dvs. Cererile de rambursare sunt evaluate pe baza unui caz specific pentru a asigura satisfacția clienților.

Da, serviciile noastre se adresează atât conturilor personale, cât și celor de afaceri de pe Instagram, Facebook și TikTok.

Nu, niciodată nu vă solicităm parolele contului dvs. de social media. Tot ce avem nevoie este numele de utilizator sau URL-ul dvs. pentru a furniza like-uri și urmăritori în siguranță. Notă: Asigurați-vă că contul dvs. este setat la vizibilitate publică.

Oferim o varietate de opțiuni de plată convenabile pentru a vă satisface nevoile. În prezent, acceptăm carduri de credit/debit importante (Visa, Mastercard, American Express), PayPal, Apple Pay și Google Pay. În plus, explorăm în mod constant noi metode de plată pentru a îmbunătăți experiența dvs. de achiziționare. Dacă aveți preferințe sau întrebări specifice legate de plată, nu ezitați să contactați echipa noastră de suport pentru clienți pentru asistență.