Te-ai gândit vreodată că ar fi util să poți salva videoclipuri de pe Instagram pentru a le distribui sau viziona mai târziu? Nu mai căuta, pentru că avem exact instrumentul de care ai nevoie.

Downloaderul pentru videoclipuri de pe Instagram este ușor de utilizat și prietenos, permițându-ți să descarci videoclipuri de pe Instagram fără efort.

Salvarea și partajarea videoclipurilor tale preferate de pe Instagram cu cei dragi și cu alți entuziaști nu a fost niciodată mai ușoară. Instrumentul nostru intuitiv îți permite să descarci orice videoclip de pe Instagram fără efort, salvându-le direct pe computer sau pe dispozitivul mobil.

Downloaderul de videoclipuri pentru Instagram este un instrument simplu și prietenos destinat descărcării de videoclipuri de pe Instagram.

messages.instagram-video-downloader.text_5

Descărcarea gratuită a videoclipurilor de pe Instagram este simplă.

Pentru a începe, deschide Instagram pe telefonul tău și găsește videoclipul pe care dorești să-l descarci. Odată ce l-ai găsit, atinge cele trei puncte din colțul din dreapta sus al videoclipului și selectează "Copiază link-ul".

După ce ai copiat link-ul, accesează site-ul nostru folosind browser-ul tău și lipește link-ul în câmpul de intrare desemnat. Apoi, apasă butonul de descărcare. Vei fi redirecționat către o pagină de unde poți descărca videoclipuri de pe Instagram. Aici, vei găsi o listă cu toate videoclipurile salvate. Alege pur și simplu videoclipul pe care dorești să-l descarci și apasă butonul "Descărcare".

Cum pot descărca videoclipuri pe iPhone sau Android?

Dacă cauți o modalitate ușoară de a descărca videoclipuri de pe Instagram, ai noroc - este incredibil de simplu.

În primul rând, deschide aplicația Instagram și găsește videoclipul pe care dorești să-l descarci. Poți face acest lucru mergând la profilul tău (sau al altcuiva) și atingând iconița cu lupă din partea de sus. Apoi, tastează numele sau hashtag-ul videoclipului în câmpul de căutare și apasă "Caută".

Odată ce ai găsit videoclipul dorit, atinge-l pentru a-l deschide. Apoi, glisează de jos în sus de pe ecranul tău pentru a accesa meniul de opțiuni, unde vei găsi instrumente de editare și partajare. Atinge "Partajare" în colțul din stânga sus al ecranului și, în final, selectează "Copiază link-ul".

Acum că totul este pregătit, ești gata să începi! Lipește link-ul pe care l-ai copiat și apasă butonul de descărcare. În câteva secunde, va apărea un link de descărcare, permițându-ți să descarci videoclipul dorit.

Cum pot descărca videoclipuri de pe Instagram folosind downloader-ul de videoclipuri?

Am făcut procesul de descărcare cât mai simplu posibil. Găsește pur și simplu videoclipul de pe Instagram pe care dorești să-l descarci, copiază link-ul său, lipește link-ul și apasă butonul de descărcare. Apoi, vei putea să te uiți la videoclipul de pe Instagram și să-l partajezi așa cum dorești.

Pot descărca videoclipuri de pe Instagram de pe un cont privat?

Pe scurt, nu. Descărcarea videoclipurilor de pe conturi private nu este posibilă.

Este legal să descarc videoclipuri de pe Instagram?

Pentru uz personal, descărcarea videoclipurilor de pe Instagram este permisă. Totuși, dacă dorești să le repostezi sau să le folosești în alt mod, asigură-te că obții permisiunea proprietarului videoclipului. Amintește-ți, orice conținut descărcat își aparține în continuare proprietarului său respectiv. not our tool.

Câte videoclipuri de pe Instagram pot descărca?

Cu downloader-ul nostru de videoclipuri, poți descărca un număr nelimitat de videoclipuri. Doar selectează videoclipul care te interesează, atinge cele trei puncte din colțul din dreapta sus pentru a copia URL-ul său, și apoi lipește-l în downloader-ul de videoclipuri. Nu există limită pentru câte videoclipuri poți salva, așa că poți descărca din plin.
De ce ar dori cineva să descarce videoclipuri de pe Instagram?
Oamenii descarcă videoclipuri de pe Instagram pentru a salva conținut util, inspirațional sau pur și simplu plăcut. Adesea, descarcă propriile încărcări din trecut, în special conținut care nu mai este accesibil pe niciunul dintre dispozitivele lor.